English | Türk 

 

Extra

Bij Ella willen we een stapje extra zetten voor onze cliënten. Daarom leveren we ook veel andere diensten. 

 

AANMELDEN

Emma, babycoach bij Ella.

In de praktijk zien we regelmatig dat ouders na de komst van hun kindje behalve het voelen van heel veel liefde, ook een beetje worden ‘overvallen’ door alles wat er op hen afkomt. Het krijgen van een kind zorgt niet alleen in praktische zin voor grote veranderingen, maar maakt ook innerlijk van alles los, wat veel vragen en onzekerheden met zich mee kan brengen.
Het lijkt ons zinvol om als aanvulling op ons werk als verloskundige, ouders ook ná de geboorte van hun kind nog te kunnen ondersteunen in dit proces en de uitdagingen die het krijgen van een kindje met zich mee kan brengen.
De thema’s hechting, sociale, emotionele en motorische ontwikkeling en ouderschapsontwikkeling kunnen aan de orde komen.
Een Babycoach helpt ouders hun baby beter te leren kennen. Emma is verloskundige en babycoach bij Ella en tot een jaar na de geboorte kun je gebruik maken van haar expertise.
Zij biedt ondersteuning bij concrete vragen over slapen, eten, huilen, onrust etc, maar ook in het proces van ouders worden, waarbij ik uitga van de veronderstelling dat  ouders zelf de meest deskundige zijn van hun eigen kind, en diep vanbinnen weten wat het beste voor hem/haar is.
Lees meer