English | Türk 

 

Extra

Bij Ella willen we een stapje extra zetten voor onze cliënten. Daarom leveren we ook veel andere diensten. 

 

AANMELDEN

Coaching tijdens de zwangerschap

 

Zwangerschap verandert je leven.

Zwangerschap, bevallen en het moederschap zijn unieke en oude processen. Er verandert veel voor je. Soms vind je het misschien nodig om extra begeleiding en ondersteuning van ons te ontvangen.

Dit kan zijn als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, als je zwangerschap niet gepland is, als je veel stress ervaart, als je onzeker bent over het aanstaande moederschap, als je je neerslachtig voelt, als je bang bent voor de bevalling of een ingrijpende vorige bevalling(traumatische baring) niet goed verwerkt hebt. Je kunt  een afspraak maken voor het coachspreekuur telefonisch via de assistente, of via het contactformulier

Heb je te maken met huiselijk geweld, seksuele intimidatie of eergerelateerd- en cybergeweld? Ella ondersteunt Stop geweld tegen vrouwen, je kunt bij ons terecht.

 

 

 

Coaching bij miskraam, verlies en rouw.

Begeleiding bij miskraam, verlies en rouw. Ben je moeder? Verloor je één of meer kinderen tijdens je zwangerschap? Had je bijvoorbeeld ooit een miskraam of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus of verloor je de helft van je tweeling? Dan kun je daar ook later nog veel last van hebben, op je werk, binnen je relatie en gezin. Piekeren helpt meestal niet.

De meeste vrouwen die bij mij komen functioneren op de meeste vlakken prima. Maar ze merken dat dat nog niet zo gemakkelijk is rond het verlies van hun kind(eren). Wegdrukken van de emoties blijkt bijvoorbeeld niet zo goed te werken. Doordenderen in je werk ook niet. Misschien herken je dat?
Wil je aan de slag op een krachtige manier die in de praktijk werkt?
Je bent welkom voor mijn persoonlijke begeleiding. Je krijgt inzichten, diepgaande ervaringen en praktische handvatten. Hoe pril of vergevorderd je zwangerschap ook was. Hoe lang of kort je miskraam ook geleden is. Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. Besluit je hierna om gebruik te willen maken van mijn begeleiding dan is doorgaans een of twee bijeenkomsten nodig.  Je kunt een afspraak maken voor het coachspreekuur telefonisch via de assistente, of via het contactformulier

Deze gesprekken zijn gratis voor de cliënten van Ella.