English | Türk 

 

Extra

Bij Ella willen we een stapje extra zetten voor onze cliënten. Daarom leveren we ook veel andere diensten. 

 

AANMELDEN

Ella cursus

IVM het Corona virus gaat de cursus tot nader order niet door. Je kunt je aanmelden en dan houden wij je op de hoogte. Vermeld dan wel je email adres.

 

Het optimaliseren van jouw zwangerschap, je voorbereiden op ouderschap,  jouw  bevalling en de kraamperiode daarna.

Zeven bijeenkomsten in de avond van 17.30 tot 19.00 uur. 
Lokatie: Copernicusplein 14, 2561VN, Den Haag.

Kosten: € 100,- per stel, voor 7 bijeenkomsten in een kleine groep. Vergoeding mogelijk via je aanvullende verzekering bent, check hiervoor je verzekering. Indien je hier niet voor verzekerd bent kun je toch deelnemen.
aanmelden


De cursus bevat de volgende thema's:

Zwanger
Wat is het meest belangrijke in mijn zwangerschap? Ongemakken in de zwangerschap & wat kunnen jullie eraan doen? Onder andere ontspanningsoefeningen.

Zintuigen en bewegen
In deze bijeenkomst gaan we in op het belang van positieve ervaringen en zintuigprikkelingen in de zwangerschap, contact maken met jullie ongeboren kind en de invloed van bewegen op het verloop van de bevalling.

Meegaan en loslaten
Hoe je bevalling gaat verlopen weet niemand. Als je weet wat je kunt verwachten is het een stuk makkelijker om mee te kunnen gaan en waar je geen invloed op hebt, te kunnen loslaten. In deze bijeenkomst zullen we gebruik maken van mindfulness en het bevalzorgplan.

De bevalling
Tijdens deze bijeenkomst gaan we door alle fases van de bevalling heen waarbij de theorie aangevuld wordt met veel praktische handvatten en tips voor jullie beiden.

Borstvoeding 
Door onze borstvoedingscoaches. Voorbereid beginnen aan de borstvoeding zorgt voor minder stress en problemen bij jullie en jullie kind.

Kraamperiode
Direct na je bevalling begint de kraamtijd, een mooie maar ook een onderschatte tijd waarin veel gebeurd in jullie gezin, lichamelijk, emotioneel en relationeel.

Baby EHBO
Naast jullie vragen komen hier veel voorkomende situaties zoals verslikken, koorts en verkoudheid aan bod. 

Afsluitende bijeenkomst  
Deze vindt plaats circa 3 maanden na de geboorte van de laatste baby in jullie groep.

aanmelden