English | Türk 

 

‘We houden bij Ella van mensen én van ons werk’

Maria - verloskundige

 

AANMELDEN

Bewegen tijdens de bevalling

03-09-2020 - Ella

Tijdens de bevalling komt je baby dieper in je bekken. De vorm van je bekken is niet een rechte pijp naar beneden, er zit een bocht in het bekken. Je baby zoekt de weg door het bekken en vanwege de bocht in het bekken is het heel goed om van houding te veranderen. Daarmee help je je baby om dieper te komen.Wij zullen jou tijdens de bevalling zo goed mogelijk proberen te begeleiden in het vinden van de houding die goed past bij jou en de fase van de bevalling. Je kan van tevoren zelf bedenken welke houdingen je graag zou willen uitproberen.
Ook bevallen in een bad kan door de warmte van het water bijdragen aan meer onspanning. Een bevalbad is ook geschikt om in te blijven zitten tijdens het persen. De baby wordt dan onder water geboren. Denk je erover om in een bad te bevallen? Je kunt een bad huren. Voor een veilig, betrouwbaar en hygiënisch bad  ga je naar badbevallingen.nl
Op het Copernicusplein, in de bevalkamer staat een bevalbad. Het is ook mogelijk om te bevallen op het Copernicusplein, met of zonder bevalbad.
Op ons youtube kanaal vind je een video over houdingen en beweging tijdens de bevalling.


Bevalkamer en bad op het Copernicusplein.