English | Türk 

 

Na de bevalling

En dan eindelijk na heel lang wachten, dromen en na zeer hard werken, ligt je baby op je buik! De kraamtijd begint. Deze tijd verloopt voor iedereen anders. De kraamtijd is een heftige tijd waarin je kennis maakt met je baby.

 

AANMELDEN

Kennis over je baby: wat kan je helpen?
 

En eindelijk, na lang wachten is je baby geboren. Of het nu je eerste kind is of het zoveelste, je hoopt dat dit het meest voorbeeldige kind zal worden en je neemt je voor de meest voorbeeldige ouder te zijn. Helaas komt het zelden voor dat je baby zich gedraagt zoals je verwacht of gehoopt had. De baby regelt de eerste drie maanden het leven van jou (en je partner) als ouder(s)! Weten en kennis hebben over wat normaal is voor een baby helpt je enorm om meer te kunnen genieten.

Babytaal

Pasgeboren baby's maken vanaf de geborte geluiden met een specifieke betekenis. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen van baby's en daardoor onafhankelijk van de taal die de ouders spreken. Deze taal leren herkennen kan voordelen opleveren voor ouder en baby. Meer informatie op www.dunstanbabytaal.nl
Ook kun je leren communiceren met je baby door middel van gebaren. Hiermee kan je de periode tot je kind begint te praten overbruggen. www.babygebaren.nl

 

Wat heb jij nodig om straks de ouder te zijn die je zou willen zijn?

Joriene de Vos, ella's ouder-en relatiecoach is aanwezig op het Copernicusplein 

Ik ben Joriene de Vos, opgeleid als psycholoog en ouderschapscoach. Met veel plezier werk ik als huispsycholoog, vertrouwenspersoon en ouder- en relatiecoach bij Ella. Je kunt een afspraak bij mij maken via de assistente van Ella.
Of kinderen krijgen een lang gekoesterde wens is of dat het je overkomt: voor het omgaan met kinderen kun je geen diploma halen en er zit ook geen gebruiksaanwijzing bij jezelf als ouder en bij je pasgeboren baby. Tijdens je zwangerschap kun je je nog moeilijk voorstellen welke fantastische momenten, maar ook welke uitdagingen je zult tegenkomen als ouder. Ondanks de onvoorspelbaarheid van het ouderschap, kun je je er wel zo goed mogelijk op voorbereiden. En daar help ik jullie graag bij! Samen komen we erachter wat jullie nodig hebben om de ouders te worden die jullie willen zijn.

Heb jij twijfels over jouw ouderschap, last van een (eerdere) miskraam, problemen in je relatie? Je kunt erover praten, je bent niet alleen.
Maak een afspraak met Joriene via de assistente of verloskundige van Ella. lees meer over Joriene